Dagsrytme

Dagsrytmen er fleksibel. Vi tilpasser oss etter barns behov og gi barna gode dager i barnehagen.

Barnehagen åpner kl 07.30. Dersom personalet har mulighet til det, møtes dere i garderoben. Hvis ikke ønsker vi at dere følger barnet inn i rommet.

Barnet kan spise frokost i barnehagen.

Kl 08.30 går vi ut. Vi ønsker at barn som leveres etter 08.30 har på seg klær for å være ute. Dersom vi er ute når dere kommer, kan barnet gå til en voksen fra avdelingen for å bli ønsket velkommen, samt få en refleksvest og bli registrert.

Gjennom dagen får barna rik anledning til lek og ulike aktiviteter ute og inne. Barna er i stor grad med på å forme sin egen hverdag.

Barnehagen stenger kl.16.30. Barnet må alltid registrert ut før dere går hjem. Dersom det er andre enn dere foreldre som skal hente barnet, må vi ha beskjed. Det gjelder også dersom barnet skal være med noen andre hjem. Før dere går hjem setter vi pris på at dere hjelper barnet å rydde etter seg inne på fløyen. Likeledes ønsker vi at plassen ryddes, tørkeskapet sjekkes og at skitne klær tas med hjem.

DAGSRYTME
7.30 Barnehagen åpner

Frilek inne.

Vi ønsker barna og foreldrene VELKOMMEN til en ny dag. Vi håndhilser på hverandre slik at vi får en personlig kontakt med hvert enkelt barn. Slik får vi en god start på barnehagedagen.

Vi oppfordrer foreldre til å fortelle om det er hendt noe som er av betydning for barnet.

7.30-8.15 Frokost
De barna som ikke har spist frokost hjemme spiser med oss.

8.30-10.00 Aktivitet /prosjekt/ lek UTE

10.00 Samlingsstund på avdelingene. Tirsdage har skolestarteren korøvelse.

10.45-11.30 Lunsj

Vi ser på måltidet som et viktig samlingspunkt i løpet av dagen. Vi ønsker at måltidet skal være både sosialt og trivelig. Maten skal være ikke bare velsmakende, men variert og sunn.

11.30-14.00 Temaarbeid/ frilek /prosjekt

14.00 Mellommåltid